miercuri, 5 martie 2008

Ziua perfecta

Ca sa ramanem in domeniul gandirii frumoase, cati dintre voi si-au imaginat cum va arata ziua lor perfecta? Schitata sau in detaliu; cu evenimente spectaculoase sau un simplu curs placut al zilei; cu invataturi si inalniri cu oameni exceptionali? Cum va imaginati ziua perfecta?

Asta este o invitatie pentru a impartasi cu altii un gand bun.
(Cam acum e momentul in care puteti apasa pe 'comentarii' sub articol si sa lasati o idee :) )

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cam ciudat sa fiu prima persoana care scrie un comentraiu... dar sa-i dam drumul:
"Ziua Perfecta"
Ma trezesc dimineata langa persoana iubita si imi incep ziua aranjand masa pentru copii si sot, imi fac gimnastica de dimineata si ma pregatesc pentru o noua zi ca director al unei mari firme. Imi duc copiii la scoala si apoi ma indrept spre birou, unde imi rezolv problemele de dimineata si apoi pornesc spre intalnirile de afaceri. Seara odata incheiata ziua de munca, ies impreuna cu sotul meu la un restaurant, iar odata ajunsa acasa ma apuc de verificat temele copiilor si de stat la o mica "barfa" despre cum a fost ziua lor si ce noutati mai au.Dupa care, copii la culcare, iar eu ma pregatesc pentru o noua zi. Si acum noapte buna...

da da stiu suna a povestea frumoasa si o sa zici ca visez ... dar e visul meu si eu(si numai eu) pot sa-l fac realitate.

Viseaza frumos si visul va deveni realitate.